Examen european pentru "U" Jolidon

Data publicării:
310114 JOLIDON

Pe hârtie, "studentele" sunt favorite, dar tehnicianul Horaţiu Paşca îşi avertizează elevele să nu-şi subestimeze adversarele.

"Noi am mai avut surprize de-a lungul timpului, în condiţiile în care ne-am desconsiderat într-o oarecare măsură adversarul şi am avut surprize neplăcute. Să fiţi convinşi că o să le tratăm cu toată seriozitatea posibilă şi cu tot respectul cuvenit unei echipe, care indiferent din ce campionat provine, e totuşi în optimile de finală ale unei cupe europene şi asta înseamnă că nu a ajuns degeaba acolo", a declarat antrenorul Horaţiu Paşca.

Handbalistele de la "U" Jolidon au moralul ridicat după victoria la pas, din campionat, cu SCM Craiova, scor 33-22.

"Fiecare meci trebuie luat ca atare şi din primul minut trebuie să muncim foarte mult pe teren şi să ne dorim victoria şi, de ce nu, poate o să câştigăm", a spus portarul Cristina Enache.

"Dacă fiecare îşi face treaba pe teren, atât cât poate ea, şi vom fi o echipă unită, cu siguranţă vom ieşi cu capul sus de pe teren", este părerea Irinei Ivan, inter "U" Jolidon Cluj.

Oboseala acumulată pe drum ar putea fi un dezavantaj pentru "studente". Delegaţia clujeană va ajunge la noapte în Turcia, pe calea aerului, cu o escală de 5 ore în Germania, la Munchen. Manşa tur a "optimilor" Cupei EHF, dintre Cankaya Belediyespor şi "U" Jolidon este duminică, de la ora 18.00, returul fiind programat peste o săptămână, la Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri