Sari la conținut

Fotbal. A lăsat Olanda pentru Liga I

"E un început de carieră, bineînţeles că este o mare provocare aşa ca experienţă de viaţă. M-am pregătit destul de mult şi bine pentru acest început. Consider că sunt pregătit de a începe această carieră şi cred că am venit în locul potrivit", a afirmat acesta.

Deşi a mai avut o ofertă din Liga 1, George Ogăraru a ales Universitatea Cluj pentru tradiţia acestui club. Tehnicianul de 34 de ani are un proiect pe 3 sezoane la "şepcile roşii". 

Ogăraru a dezvăluit şi motivul pentru care l-a cooptat în staff-ul său pe Mihai Neşu: "Îi cunosc capacităţile şi cred că poate să ne ajute foarte mult aici. Poate să ajute jucătorii atât psihic, cât şi tehnico-tactic. Apoi, bineînţeles că mi-am dorit pentru Universitatea şi pentru Mihai să înnodăm această legătură între ei existenţa prin tatăl său şi mi-am dorit pentru Mihai, de asemenea, să revină în fotbal, pentru că ştiam cât de mult îi lipseşte."

George Ogăraru a debutat cu o înfrângere la Universitatea, 1-2 cu Rapid Bucureşti, golul doi al giuleştenilor fiind marcat în prelungirile partidei.

Pe aceeași temă