Sari la conținut

Fotbal. Absenţe importante din echipa Universităţii Cluj pentru meciul cu Astra

Dacă recuperarea va decurge fără probleme, portarul va reveni între buturi cel mai devreme în decembrie, la meciul din Cupa Ligii, cu Dinamo.

"Aseară a fost operat de menisc şi va reveni, sperăm, în patru săptămâni alături de grup. Ne pare foarte rău, este o pierdere importantă în cadrul echipei. Însă ştiam din momentul în care am venit la echipă că se poate întâmpla acest lucru. El şi-a dorit foarte mult să fie pe teren şi a tras de el", a afirmat antrenorul studenţilor, George Ogăraru.

Ceilalţi doi portari, Leonidas Panagopoulos şi Vladimir Niculescu, nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor tehnicianului, astfel că antrenorul a fost nevoit să recurgă la soluţii de avarie. Emilian Dolha a fost rechemat de la echipa a doua şi va fi în lotul Universităţii Cluj pentru partida cu Astra.

"Nu ştiu dacă va putea face faţă 90 de minute. S-a integrat rapid şi este un jucător profesionist, dar, bineînţeles, îi lipsesc meciurile la acest nivel, însă are calitate şi experienţă", a spus antrenorul.

Pentru meciul de sâmbătă, George Ogăraru nu se va putea baza nici pe serviciile mijlocaşului Paulinho, de asemenea accidentat.