Fotbal. CFR Cluj, după puncte pe "sinteticul" din Chiajna

Data publicării:
feroviari

"Una e artificialul şi alta e terenul normal cu iarbă. Mingea aleargă mai repede, trebuie să te obişnuieşti repede. Sper să nu fie o problemă, dar nu se ştie niciodată. Mergem la victorie, mergem să câştigăm, cu toate că ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu", a afirmat antrenorul Vasile Miriuţă.

La partida cu Viitorul din această seară, Vasile Miriuţă îl va titulariza în ofensivă tot pe francezul Gregory Tade. Asta şi pentru că ultima achiziţie a "feroviarilor", macedoneanul Mirko Ivanovski, este în urmă cu pregătirea fizică.

"El a venit în întârziere, a venit nepregătit, dar după cum se pregăteşte la antrenamente, Mirko va deveni un jucător de bază, eu îmi doresc cât de repede, dar depinde şi de el, de pregătirea lui fizică, depinde şi de noi cum îl vom pregăti cât mai bine să fie apt, dar eu sper ca în 2-3 săptămâni să poată să joace din primul 11", a mai spus tehnicianul.

Ivanovski a jucat 15 minute etapa trecută cu Steaua şi 23 de minute în returul cu Dinamo Minsk din preliminariile Europa League.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri