Fotbal. CFR Cluj va miza în sezonul următor şi pe tinerii formaţi de club: Roşu, Negruţ ori Păun

Data publicării:
CFR CLUJ

 

Neluţ Roşu s-a întors în Gruia după 3 ani şi va avea ocazia să joace la echipa mare chiar alături de foştii lui colegi de la juniori: Păun, Negruţ ori Vereş.

"Chiar am rămas impresionat. Și Păun, cu care nu am mai jucat de multă vreme, este un jucător extraordinar. O să vedeți și anul ăsta, o să fie superb! Suntem destul de tineri, dar fiecare are cam un an, doi ani de Liga 1 în spate, adică avem cât de cât puțină experiență și dacă o să avem un grup unit, eu zic că o să avem rezultate", este părerea lui Neluț Roșu.

Mijlocaşul ar putea profita de plecarea lui Sulley Muniru la Steaua, pentru a se impune ca titular la CFR Cluj. Roşu ar putea face cuplu de închizători cu Davide Petrucci, care şi-a prelungit recent contractul cu echipa clujeană.

"Mă înțeleg extraordinar cu el. Și el mi-a spus că ne cunoaștem de câteva zile și îi place să joace foarte mult cu mine. Îmi place concurența, în primul rând. Îi urez baftă lui Muniru la Steaua, să aibă rezultate și el cât mai bune", a mai spus jucătorul.

Neluţ Roşu este împrumutat de CFR Cluj de la Concordia Chiajna pe o perioadă de 6 luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri