Fotbal. Cristi Dulca a intrat mai repede în vacanţă

Data publicării:
cristi dulca

Tehnicianul de 42 de ani era cel mai longeviv antrenor din Liga 1. El s-a aflat pe banca medieşenilor din iunie anul trecut. După ce în sezonul precedent a salvat echipa de la retrogradare, în actuala stagiune, Dulca a lăsat formaţia ardeleană pe locul 14, cu doar 3 victorii şi 6 egaluri, din 16 etape.

"Am luat această decizie, în urma rezultatelor din ultimul timp şi după meciul cu Chiajna m-am hotărât să renunţ, pentru că cred în această echipă în ultima etapă, probabil şocul care s-a produs să-i trezească şi să câştige trei puncte", a spus antrenorul.

Tot din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, nici situaţia lui George Ogăraru la "U" Cluj nu este una stabilă.

"George este un antrenor tânăr, un antrenor dornic de performanţă şi pot să spun că a venit la o echipă cu pretenţii, o echipă la care s-a investit, cu jucători foarte buni, cu suporteri în spate. Rezultatele, într-adevăr, până la această oră nu l-au ajutat şi e foarte greu, eu sper să aibă şanse şi să aibă noroc în carieră", a spus Cristi Dulca.

Acesta nu ar spune nu unei reveniri pe banca tehnică a Universităţii Cluj, echipă pe care a promovat-o în prima ligă în 2010. "Sigur că la "U" oricând... M-aş întoarce, normal că m-aş întoarce. Sunt acasă până la urmă", a mai afirmat acesta.

Cristian Dulca are 68 de meciuri ca antrenor în Liga I: 21 de victorii, 18 remize şi 29 de înfrângeri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri