Fotbal. Derby clujean în semifinalele Cupei României. CFR şi Universitatea se întâlnesc în dublă manşă în primăvară

Data publicării:
GALERIE

Semifinalele Cupei se dispută în sistem tur-retur. Prima manşă a duelului clujean CFR - "U" se joacă în Gruia, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", în intervalul 3-5 martie. Returul va fi pe Cluj Arena în perioada 31 martie - 2 aprilie.

Pentru "şepcile roşii", întâlnirea cu rivalii locali reprezintă o revanşă nu doar din prisma înfrângerii, 0-1, din turul campionatului.

"În ultimii ani, multe meciuri decisive pe stadionul nostru au ajutat CFR-ul să câştige nişte trofee, să aibă nişte rezultate pozitive şi ne dorim din tot sufletul ca lucrul acesta să putem să-l schimbăm şi prin calificarea mai departe să încununăm o muncă începută de mult timp la acest club", a afirmat Vlad Munteanu, administrator special al Universităţii.

Ultimul derby al Clujului în Cupa României a fost cu 7 ani în urmă. În 2008, pe vechiul stadion "Ion Moina", "feroviarii" s-au calificat în "optimile" competiţiei după un meci extrem de palpitant. După 3-3 la finalul timpului regulamentar, s-a ajuns la executarea loviturilor de la 11 metri, unde CFR a avut câştig de cauză, scor 14-13. Actualul antrenor al "vişiniilor", Eugen Trică, a marcat de trei ori în acea partidă.

"O să fie două partide foarte interesante, ştiţi foarte bine, cunoaşteţi rivalitatea. O rivalitate sportivă pozitivă, să-i spun aşa. Trebuie să ne bucurăm", a spus tehnicianul.

Cealaltă semifinală a Cupei propune un duel cel puţin la fel de interesant: Steaua Bucureşti - Petrolul Ploieşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri