Fotbal. Dulca, cu ochii pe CFR şi "U"

Data publicării:
DULCA-1

"Adi Păun este o certitudine pentru noi, este un jucător pe care mă bazez în primul rând ca şi caracter, ca şi valoarea lui fotbalistică, este un jucător care a crescut foarte mult în ultima perioadă", a afirmat acesta.

Dacă Adrian Păun a şi marcat în meciul cu Armenia, debutul "tricolorilor" mici în campania de calificare la Euro 2017, un alt jucător de la CFR Cluj nu a apucat încă să joace pentru Naţionala Under21.

"Pe Vereş l-am văzut la un meci la Mediaş şi mi-a plăcut foarte mult. Chiar dacă este un jucător fără experienţă, cu siguranţă va creşte în valoare. Pentru acest aspect l-am şi luat în cantonament, chiar dacă nu l-am introdus în lot şi în echipă, am avut o discuţie cu el şi i-am spus că mă voi baza în continuare pe el. Important este să ajungă să se impună ambii jucători, vorbesc de jucătorii de la CFR, la echipa lor de club", a mai spus acesta.

Dulca este foarte atent şi la ce se întâmplă la Universitatea Cluj, echipă pe care a promovat-o în prima ligă în 2010. "Am încredere că cineva va lua clubul şi vor începe de la zero cum se zice, un club curat, în care să nu mai fie atâtea probleme şi să-ţi poţi face meseria, şi de antrenor, şi de jucător."

Naţionala Under21 a României, antrenată de Cristian Dulca, va juca în 4 septembrie al doilea meci din preliminariile pentru Euro 2017, cu Bulgaria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri