Sari la conținut

Fotbal. Eduard Stăncioiu rămâne pe poziţii

"Deocamdată, nu se pune problema. Mă uit tot timpul înainte, în clasament, să spun aşa", a afirmat jucătorul Eduard Stăncioiu.

Fotbalistul mai are contract cu ASA Tîrgu Mureş până în vară şi în funcţie de locul ocupat în clasament la finalul campionatului, va rămâne sau nu la formaţia ardeleană.

"Dacă ASA se va bate la primele locuri, începând de astăzi înainte, da, voi dori să continui foarte mult timp la acest club", a mai spus Eduard Stăncioiu.

Noul antrenor al mureşenilor, Liviu Ciobotariu, este mulţumit de lotul de jucători avut la dispoziţie şi nu a cerut întăriri conducerii.

"Niciun jucător nu şi-a manifestat dorinţa de a pleca, niciun jucător nu are ofertă concretă scrisă de a pleca. Vreau să luăm 5-6 jucători de la echipa a doua, jucători tineri pe care să-i creştem, pentru că pentru mine, viitorul înseamnă cei care vin din spate, adică copiii şi juniorii", a spus tehnicianul.

ASA Tîrgu Mureş se antrenează pe plan local până în 23 ianuarie, când este programată plecarea în Antalya, pentru un stagiu de pregătire de 17 zile.