Fotbal. Fără gol primit, obiectivul "feroviarilor"

Data publicării:
fotbalisti cfr-1

Dinamo Minsk este lider în Bielorusia, la 3 puncte distanţă de campioana en-titre, Bate Borisov.

"O echipă puternică, chiar am urmărit şi ieri. Au jucători mai spre poartă, mai în viteză joacă decât Jagodina. Au doi-trei jucători buni pe faza de atac, iuţi. Dar şi eu am jucători foarte buni, mai ales pe linia de fund şi sunt sigur că vor juca foarte bine şi nu ne vor face probleme", a afirmat antrenorul Vasile Miriuţă. 

Obiectivul principal al "vişiniilor" este să nu primească gol.

"De data asta e bine că al doilea meci îl jucăm acasă şi nu ca în turul precedent. Eu sper să nu luăm gol acolo, să venim cu un rezultat care să ne menţină în calificare şi acasă să ne calificăm. Sigur că ne-ar plăcea să câştigăm acolo, dar nu vreau să fiu foarte optimist, pentru că nu e cazul, să fim realişti. Jucăm cu o echipă bună, mai bună decât Jagodina", a completat tehnicianul.

Alte două echipe din România evoluează în turul III preliminar din Europa League. Astra Giurgiu o întâlneşte pe Slovan Liberec, în timp ce Petrolul Ploieşti joacă împotriva cehilor de la Viktoria Plzen.

"Petrolul, cu Plzen are un joc foarte greu, dar Petrolul e o echipă foarte bună, poate să treacă mai departe", crede Vasile Miriuţă.

Meciul Dinamo Minsk - CFR Cluj, din turul III preliminar al Europa League, se va juca la Borisov, pe cocheta arenă a campioanei Belarusului, dată în folosinţă în primăvara acestui an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri