Fotbal. Feroviarii nu vor egal cu Petrolul Ploieşti

Data publicării:
CFR PETROLUL

"Am avut mereu un grup unit și cred că va fi un nou început pentru noi. Trebuie să încercam să câștigăm cât mai multe meciuri până la final, când vom trage linie", a declarat fundaşul Mario Camora.

Următorul test pentru elevii lui Vasile Miriuţă va fi duminică, cu Petrolul Ploiești, echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate din Liga I. Deținătoarea Cupei României nu a bifat nicio victorie sub comanda lui Răzvan Lucescu.

"Petrolul a făcut egal în ultima partidă, dar chiar și așa, e o echipă foarte bună, una dintre cele mai bune din România în acest moment. Am pierdut finala Cupei României în fața lor. Dar sperăm să învingem, să jucăm bine. Trebuie să demonstrăm că suntem o echipă mare, de asta trebuie să învingem. Un rezultat de egalitate nu ar fi bun pentru noi", a mai spus fotbalistul.

Meciul CFR Cluj - Petrolul Ploiești se va disputa la Mediaș, ca urmare a sancțiunii primite de clubul clujean după incidentele petrecute la finalul derby-ului cu Universitatea. Partida va fi transmisă de DigiSport 1, duminică, de la ora 21.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri