Sari la conținut

Fotbal. Fostul golgheter, dat afară. Valentin Lemnaru a fost trimis să se antreneze cu juniorii

"Da, este adevărat că am fost dat afară de la echipă. Mi s-a comunicat decizia imediat după meciul de aseară, iar de astăzi m-am prezentat la antrenamentele echipei a doua. Este, cred, o decizie pe termen nedeterminat. Ce pot să fac? Nu mai contează dacă mi se pare sau nu o decizie corectă. Atâta timp cât antrenorii au decis asta, eu mă voi prezenta la antrenamentele echipei a doua, până la finalul contractului meu care expiră la data de 31 iunie", a afirmat jucătorul, conform digisport.ro.

În plin proces de insolvenţă, clubul clujean a mai primit o lovitură sub centură. Tribunalul Botoşani a decis ca Universitatea Cluj să plătească aproximativ 170.000 de euro jucătorilor Cristocea, Ciupe, Lungu, Dolha şi Borza, plus antrenorului Mihai Teja, care şi-au cerut drepturile financiare în instanţă. Este vorba de salarii restante, bonusuri pentru salvarea de la retrogradare în sezonul trecut şi alte cheltuieli pentru asigurarea locuinţei.

În cazul în care nu va putea achita aceste datorii, societatea care administrează clubul va putea intra în faliment. Hotărârea de astăzi poate fi atacată cu recurs.