Sari la conținut

Fotbal. Gicu Grozav, dor de casă

Atacantul de 23 de ani a plecat vara trecută de la Petrolul Ploiești în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro, însă nu s-a adaptat la Terek Groznîi.

"Părerea mea e că nu mi s-au dat șanse. Nu am înțeles de ce s-au plătit, să zic, o grămadă de bani pentru un jucător și după această întâmplare, să nu mi se dea șanse să joc", a spus fotbalistul. 

Gicu Grozav a fost în iarnă aproape de o revenire la Petrolul și nu i-ar refuza nici acum pe lupii galbeni.

"Prima opțiune în țară este Petrolul, fără doar și poate. Acolo, la Petrolul, m-am simțit foarte bine. Pot să spun că mă simt ca și acasă. Am avut satisfacții mari și cu siguranță va fi una dintre alegerile mele", a afirmat Gicu Grozav.

Jucătorul nu a uitat nici de echipa care l-a lansat pe prima scenă a fotbalului din România.

"Și la U Cluj m-am simțit foarte bine, am avut câteva luni extraordinare acolo și vreau să felicit echipa și mă bucur foarte mult că au rămas în prima ligă. Dacă vor mai aduce câțiva jucători, se vor bate ca acum doi ani, să zic, la un loc de Europa League. De ce nu? Au o echipă frumoasă, suporteri frumoși", a mai spus atacantul echipei Terek Groznîi.

Gicu Grozav a evoluat doar în 10 partide pentru Terek Groznîi în acest sezon, fapt ce l-a scos și din vederile lui Victor Piţurcă pentru o convocare la echipa națională.