Fotbal. Întăriri de la CFR Cluj pentru promovare

Data publicării:
intariri cfr

Odată cu venirea celor trei fotbaliști, promovarea a devenit obiectiv primordial la formaţia mureşeană.

"Sunt nişte jucători maturi, jucători care conştientizează faptul că se cere foarte mult de la ei şi ei ţin foarte mult, înseamnă că au şi ei mândria lor, orgoliul lor, acela de a ajuta această echipă şi cu siguranţă, cunoscându-i, cunoscându-le caracterul, vor fi într-adevăr jucători care se vor impune, jucători care vor trage echipa după ei", crede Ioan Ovidiu Sabău, antrenor ASA Tîrgu Mureş.

Cei trei jucători au fost cedaţi de CFR Cluj sub formă de împrumut până în vară, 75 % din salariile lor urmând a fi suportate în continuare de formaţia feroviară.

"Sperăm într-o promovare, deoarece, din punctul meu de vedere, ne-am asumat un mare risc. Dacă ratăm promovarea, cota noastră o să scadă foarte mult", spune Claudiu Voiculeţ, mijlocaş ASA Tîrgu Mureş.

"Nu cred că e un pas înapoi, însă, cu siguranţă, dacă nu vom reuşi realizarea obiectivului, este un lucru rău, dar eu am mai fost în această situaţie, de pe locul 2 în Liga I să retrogradez în Liga a II-a", declară Laszlo Sepsi, fundaş ASA Tîrgu Mureş.

Sepsi, Hora şi Voiculeţ nu se gândesc la o revenire la echipa care a renunţat la serviciile lor în această iarnă.

"Un obiectiv pentru noi, personal... să nu dezamăgim şi nu neapărat să îi convingem pe cei de la CFR Cluj să ne ia înapoi. Important e să avem evoluţii cât mai bune, să vadă lumea că merităm să jucăm în Liga I", declară Laszlo Sepsi, fundaş ASA Tîrgu Mureş.

ASA Tîrgu Mureş ocupă locul 5 în clasamentul seriei a doua din liga secundă, însă într-un clasament al meciurilor directe cu echipele angrenate în lupta pentru play-off, formaţia antrenată de Ioan Ovidiu Sabău este lider.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri