Fotbal. Întăriri în toate compartimentele

Data publicării:
fotbalist cfr

Stoperul de 25 de ani vine în Gruia din liga secundă portugheză, unde sezonul trecut a bifat 14 meciuri şi un gol pentru Desportivo Aves.

Portarul Cosmin Vâtcă a semnat şi el un contract pe doi ani cu gruparea clujeană, semn că plecarea lui Mario Felgueiras este iminentă.

"Sperăm să arătăm mult mai bine, pentru că avem nevoie de jucători valoroşi. Au plecat jucători foarte buni, dar aşa e mereu la orice echipă, alţii vin, alţii pleacă, sunt schimbări foarte mari. Sper că jucătorii care vor veni să ajute acest club, să vină cu un plus", a afirmat jucătorul Ciprian Deac.

Chiar dacă echipa traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, Ciprian Deac a decis să continue la Cluj şi în sezonul următor.

"Mie îmi pare bine că am rămas la Cluj, îmi doream acest lucru, mai am un an de contract, vreau să dau totul pentru acest club, pentru că am petrecut foarte mulţi ani şi mi-e foarte greu să mă despart. Ştiu unde am greşit anii trecuţi şi sunt sigur că, de la meci la meci, voi creşte tot mai mult şi voi reveni la valoarea care o ştie toată lumea", a mai spus fotbalistul.

Pe lista de achiziţii a CFR-ului se află şi doi brazilieni. Fostul stelist, atacantul Adi Rocha, şi mijlocaşul central Elton da Silva, de la Pandurii Târgu Jiu, sunt în negocieri avansate cu oficialii grupării feroviare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri