Fotbal. Iuliu Mureşan: "Mă gândesc să mă retrag"

Data publicării:
iuliu muresan

"Eu prefer să mă retrag, decât să continui pe locurile 7-8, nu sunt obişnuit şi nici mie nu-mi place situaţia aceasta… Sigur că m-am gândit să mă retrag, pentru că nu merg treburile şi pentru mine e foarte greu. Sunt de 13 ani la club, în care am făcut treabă şi nu ştiu dacă din vina mea, acum nu mai merg lucrurile", spune Iuliu Mureşan.

De trei ori campioană în ultimii 6 ani, CFR Cluj riscă să devină din sezonul viitor o echipă de pluton, fără pretenţii la locurile fruntaşe.

"Deocamdată trebuie să terminăm acest campionat, asta este clar. E important că am făcut 41 de puncte şi sunt convins că o să mai facem puncte şi sunt convins că jucătorii se vor mobiliza şi eu sper să câştigăm şi meciul care urmează şi după aceea sigur că vom face o reconstrucţie a echipei. Mi-e teamă că nu o să mai putem face performanţă. Voi vedea ce voi face în situaţia asta", a mai spus preşedintele grupării feroviare. 

Cu 5 etape înaintea finalului de campionat, CFR Cluj ocupă locul 7 în clasament, departe de locurile ce asigură prezenţa în cupele europene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri