Sari la conținut

Fotbal. Jucătorii grupării CFR Cluj, pe litoral, dar nu în vacanţă

"Nu e meci de vacanţă. Trebuie să mergem acolo, să fim serioşi până la sfârşit, suntem profesionişti şi sigur că ne vom bate pentru 3 puncte. Normal că ne gândim deja puţin acasă, dar trebuie să arătăm pe teren că suntem profesionişti", a afirmat portarul Mario Felgueiras.

Chiar înaintea ultimei etape, clujenii au aflat oficial că le vor lua locul dinamoviştilor în Europa League. Mai mult, CFR va fi cap de serie la tragerea la sorţi şi ar avea un culoar favorabil pentru calificarea în grupe.

"Ne dorim să câştigăm al patrulea meci, să avem a patra victorie consecutivă şi cred că e important acest lucru. Ultima impresie contează foarte mult", a declarat antrenorul Vasile Miriuţă.

La plecarea spre Constanţa, jucătorii CFR-ului s-au întâlnit în aeroport cu finanţatorul Arpad Paszkany, însă omul de afaceri a evitat dialogul cu aceştia. "Eu sunt cu alte treburi. E numai o întâmplare că sunt aici", a spus finanţatorul din Gruia.

Meciul Săgeata Năvodari - CFR Cluj se joacă mâine seară, de la ora 21.00. De la aceeaşi oră se dispută alte trei partide din Liga I, în care sunt implicate echipele care luptă pentru salvarea de la retrogradare.