Sari la conținut

Fotbal. Mesaje de adio la CFR Cluj

Deşi a fost împrumutat de la Verona pentru întregul sezon, Giorgi Chanturia se va întoarce la echipa condusă de Andrea Mandorlini încă din această iarnă.

"Sunt fericit că am petrecut 3 luni aici. A fost o experienţă bună pentru mine. Aşa cum am spus-o mereu, am avut succes aici alături de colegi, de antrenorii Miriuţă şi Francisc. A fost o perioadă bună, mulţumesc pentru tot şi sper să ne mai vedem în viitor", a afirmat jucătorul.

Golgheterul echipei, Gregory Tadé, a dat şi el de înţeles că despărţirea de CFR Cluj e iminentă. Atacantul are oferte din China, Turcia sau Rusia şi are planurile făcute şi pentru Crăciun.

"Agentul meu este aici, avocatul meu va veni şi el. Vom analiza orice propunere. Vreau să joc fotbal în condiţii bune şi dacă va veni o ofertă la club şi toată lumea va fi satisfăcută, voi pleca. Mi-ar plăcea foarte tare să fiu alături de echipa naţională a Coastei de Fildeş la Cupa Africii pe Naţiuni. Cred că ar fi cel mai frumos cadou pe care l-aş putea primi de Crăciun", a spus acesta.

Ivorianul s-a aflat şi pe lista de transferuri a Stelei, dar îi linişteşte pe fanii feroviarilor. "Dacă ar fi să plec de la CFR Cluj, nu aş juca pentru o altă echipă de aici, chiar dacă Steaua, Astra sau Petrolul m-ar contacta, nu cred că aş putea. CFR Cluj e un club mare în România, deci de ce să plec de aici ca să plec în altă parte, când aş putea ataca titlul cu CFR?", s-a întrebat fotbalistul.

Jucătorii de la CFR Cluj au restanţe salariale chiar şi de 6 luni şi mulţi dintre ei au anunţat deja că vor depune memorii.