Sari la conținut

Fotbal. Nuno Viveiros, avantaj pentru Universitatea Cluj

"Sigur că va fi un meci special pentru mine. Mă întorc la o casă unde am trăit 3 ani de zile, am trăit clipe foarte frumoase şi clipe mai grele. Dar acum mă întorc ca adversar şi bineînţeles, mă întorc să iau 3 puncte", a afirmat Nuno Viveiros.

Fotbalistul a înscris trei goluri pentru "U" Cluj în această ediţie de campionat. Unul dintre ele a fost marcat chiar în poarta braşovenilor, în partida tur, încheiată cu scorul de 1-1.

"Ar fi bine, în primul rând, să batem. Dacă e cazul să dau şi eu un gol, ar fi extraordinar, dar în primul rând, trebuie să întoarcem momentul mai greu prin care trecem, să obţinem 3 puncte. Ar fi un meci de 6 puncte", a completat jucătorul.

Deşi cele două echipe sunt despărţite de 2 puncte în clasament, "U" Cluj poate profita de situaţia incertă de la Braşov, care a demarat procesul de insolvenţă la începutul acestei luni.

"Mi se pare că au intrat în insolvenţă într-o manieră cam ciudată, din cauza unei datorii foarte mici. Nu mi se pare normal. Şi sigur că se creează probleme în vestiar şi mi se pare că au probleme destul de mari acum. Jucătorii nu pot fi concentraţi sută la sută", a mai afirmat Nuno Viveiros.

Universitatea Cluj nu are nicio victorie şi nici nu a înscris vreun gol în primele trei etape ale returului.