Fotbal. Prima zi cu Liviu Ciobotariu

Data publicării:
liviu ciobotariu

Ciobotariu a găsit o atmosferă bună în vestiarul ocupantei locului 5 din Liga I.

"Am la dispoziţie un lot foarte bun, cu jucători cu experienţă, cu jucători cu personalitate, care au demonstrat încă o dată în prima parte a campionatului că sunt jucători de valoare. Am preluat o echipă foarte bine clasată", a afirmat Liviu Ciobotariu.

Pentru a avea viaţă lungă la Tîrgu Mureş, tehnicianul are nevoie de sprijinul jucătorilor.

"Fiecare antrenor trăieşte de pe urma rezultatelor, asta este clar. Metodele dânsului sunt sigur că vor fi benefice acestei echipe, pentru că suntem jucători profesionişti, care şi-au făcut treaba. Am demonstrat lucrul ăsta, ne antrenăm fără niciun fel de problemă şi jucăm dând maxim", a spus jucătorul Eduard Stăncioiu.

Ciobotariu vrea să facă istorie în acest sezon la ASA: să termine campionatul pe o poziţie, care să le permită ardelenilor participarea în cupele europene.

"Sunt obligat prin rezultatele pe care le-a avut această echipă să continui munca aşa cum ceilalţi au făcut-o înaintea mea. Sunt optimist, am încredere în jucători, am încredere în suporteri. Sunt convins că, împreună cu echipa şi cu conducerea, vom avea rezultatele pe care suporterii şi le doresc", a afirmat acesta.

În cantonamentul din Antalya, programat în perioada 23 ianuarie - 9 februarie, ASA Tîrgu Mureş va susţine 5 partide amicale. Cel mai puternic adversar al ardelenilor este formaţia rusă Terek Grozny.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri