Fotbal. Sabău ar vrea la Universitatea. Numele fostului internaţional este vehiculat în noua organigramă a clubului clujean

Data publicării:
SABAU

"Vreau să fac ceea ce ştiu eu să fac mai bine, să antrenez, dar chiar şi să fiu un manager sau un director sportiv, pentru că consider că în România echipele suferă la acest capitol, pentru că nu au oameni bine pregătiţi", a afirmat tehnicianul.

Pentru a accepta un post la "U" Cluj, Sabău le pune anumite condiţii celor care vor să investească la gruparea "şepcilor roşii". "Dacă se pot pune bazele unor principii sănătoase, unor proiecte, dar nu astăzi sau nu mâine, ştiu eu... într-un an-doi, să construim ceva, oameni serioşi, oameni care sunt legaţi de acest club, dacă discutăm de Universitatea, oameni care să iubească această echipă, să iubească acest club, nu doar din interes".

Fără angajament de mai bine de un an, Ioan Ovidiu Sabău are o echipă din fotbalul românesc unde nu ar mai accepta să antreneze.

"Dacă m-ar suna de la Mureş, nu m-ar interesa. (De ce?) Nu mă interesează. (Nu credeţi în proiect?) Nu, nu aş vrea să antrenez în momentul de faţă Mureşul", a mărturisit acesta.

La ultima sa experienţă la ASA Tîrgu Mureş, Sabău a fost demis după doar 12 etape în sezonul 2013-2014 al ligii secunde.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri