Sari la conținut
News Alert

Fotbal. Săgeţile lui Târnăcop

Fostul jucător al Universităţii spune că nu a plecat de bună voie de la Cluj şi îl arată cu degetul pe administratorul special al "şepcilor roşii", Vlad Munteanu.

"Eu m-am simţit foarte bine la U Cluj, am fost respectat aici de U Cluj, vorbesc de U Cluj şi nu vorbesc de unele persoane... cu care am avut discuţii şi din cauza cărora am plecat", a afirmat jucătorul formaţiei CSU Craiova.

Târnăcop susţine că şi debarcarea fostului antrenor al "studenţilor", Mihai Teja, are legătură cu Vlad Munteanu.

"Eu îl cunoasc pe domnul Teja şi consider că atunci când nu a mai fost respectat, a considerat că e momentul să plece şi a făcut-o cu demnitate, pentru că a lăsat ceva în urmă la această echipă şi prin ceea ce am construit împreună anul trecut, am rămas cu nişte amintiri foarte plăcute de aici, mai ales că am bătut pe CFR după atâta timp", a mai spus fotbalistul.

În sezonul trecut, Universitatea a câştigat pe terenul CFR-ului, scor 2-1, după 42 de ani de aşteptare. Acum, cele două formaţii se reîntâlnesc în etapa a 9-a a Ligii 1, luni, de la ora 21:00, tot pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", din cartierul Gruia.

Pe aceeași temă