Fotbal. Schimbări la CFR Cluj

Data publicării:
schimbare cfr

Şeful din Gruia vrea să vândă echipa pentru 120 de milioane de euro.

În acest sezon, investiţiile la gruparea clujeană au scăzut faţă de anii trecuţi. Nici contractele fotbaliştilor n-au mai fost plătite la timp, dar CFR a scăpat pe ultima sută de metri de emoţiile licenţierii, după ce un alt acţionar, Ştefan Gadola, a achitat o parte din restanţe. Viitorul echipei rămâne totuşi incert.

"Important e că banii au venit la timp şi s-au făcut plăţile. Totul depinde de bani, dacă vom găsi surse de finanţare, sigur, nu la nivelul anilor trecuţi, când erau mai mulţi bani, ci măcar mai bine decât în ultimul an, atunci o să facem performanţă, pentru că noi cunoaştem reţeta", a declarat Iuliu Mureşan, preşedinte clubului din Gruia.

CFR Cluj încearcă să îşi asigure pe ultima sută de metri un loc de cupă europeană. În această etapă, echipa lui Miriuţă primeşte vizita Petrolului. Meciul va fi transmis pe DigiSport 1, duminică, de la ora 21.00.

"Aşteptăm a doua victorie, eu sper foarte mult. Sigur că atmosfera de la echipă s-a îndreptat foarte mult, jucătorii sunt mult mai liniştiţi, nu mai sunt probleme şi sper să se vadă asta şi în modul în care se vor exprima în teren", a mai spus Iuliu Mureşan.

Partida dintre CFR şi Petrolul se va juca în cele din urmă în Gruia, după ce Comisia de Disciplină a FRF a admis recursul ardelenilor cu privire la suspendarea terenului propriu pentru o etapă. Fanii CFR-ului nu vor avea însă dreptul de a ocupa anumite sectoare din arenă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri