Sari la conținut

Fotbal. Şi-au împărţit punctele

Universitatea Cluj nu a fost deloc periculoasă în prima repriză, iar Lullaku a deschis scorul pentru Gaz Metan cu un şut frumos din marginea careului.

În repriza secundă, jucătorii antrenaţi de George Ogăraru s-au descurcat mult mai bine. Paulinho a avut o bară. "Şepcile roşii" au găsit pe final şi golul de 1-1. Creţu şi-a trimis mingea în poartă, după un şut în bară al lui Mengolo.

"Sunt supărat că nu reuşim, deşi avem o echipă cu experienţă, o echipă matură, cu jucători care au foarte multe meciuri în Liga I, nu reuşim să gestionăm anumite momente. Aici sigur că sunt supărat, plus ocaziile pe care le-am avut şi nu am reuşit să marcăm", a spus Cristian Dulca, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş.

"Nu cred că ne-au surprins cu nimic. Ştiam că o să joace cu foarte multe mingi pe Roman, pe devieri şi pe fază defensivă o să fie un joc de luptă. Repriza a doua cred că am intrat mai bine după pauză, am mai făcut şi câteva schimbări, după care am reuşit să ne creem câteva ocazii importante. Am sperat la mai mult, sincer vă spun, dar ne mulţumim şi cu un punct", a afirmat George Ogăraru, antrenorul Universităţii Cluj.

Etapa viitoare, Universitatea Cluj primeşte vizita Petrolului Ploieşti, în timp ce medieşenii de la Gaz Metan se deplasează la Târgu Mureş, pentru meciul cu ASA.