Sari la conținut

Fotbal. Steaua, favorită certă

În luna mai, măcinaţi de grave probleme financiare, "studenţii" n-au avut replică în faţa steliştilor, care s-au impus cu 3-0 pe Arena Naţională. Acum, "U" Cluj evoluează în liga secundă şi este o echipă formată exclusiv din jucători români tineri, în timp ce Steaua rămâne o echipă cu pretenţii în fotbalul românesc.

"Va fi un meci cu siguranţă dominat de Steaua, atât prin experienţa pe care o are Steaua, cât şi prin numele pe care îl au în fotbal. Universitatea în momentul de faţă nu cred că poate pune probleme Stelei", spune George Ogăraru, fost antrenor al Universităţii.

Prezent la Cluj pentru meciul echipei sale, Astra, cu CFR, antrenorul Marius Şumudică a asistat la partida "U" - Gaz Metan, încheiată cu victoria medieşenilor, 1-0.

"Chiar dacă încearcă Marius Popescu acolo să aducă nişte copii, în afară de Calcan, care mi-a plăcut aşa, în rest... Divizia B, cu toată stima pentru jucători şi pentru tot ce se întâmplă, este dezastru, este dezastru", este părerea lui Marius Şumudică, antrenorul Astra Giurgiu.

"Este o echipă tânără, de elan, imprevizibilă, cred că are nevoie de răbdare, de încredere. (Au vreo şansă cu Steaua în Cupă?) Nicio şansă", crede Ioan Balaur, antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş.

Din lotul actual al Universităţii Cluj, doar mijlocaşul Lorant Kovacs s-a aflat în teren la finala Cupei României din luna mai, de pe Arena Naţională.

Pe aceeași temă