Sari la conținut

Fotbal. "U" pierde punctul câştigat la Chiajna

Ilfovenii au contestat dreptul de joc al fotbalistului Marius Martac înaintea partidei încheiate la egalitate, 1-1. Dacă în primă fază, Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor le-a dat câştig de cauză clujenilor, Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal a desfiinţat decizia primei instanţe.

"Am luat act de decizia Comisiei de Recurs şi aşteptăm motivarea, pentru a decide exact paşii pe care-i vom urma în recuperarea punctului obţinut de echipa noastră pe teren. Dreptatea este de partea noastră, mai ales că Liga Profesionistă de Fotbal ne-a înştiinţat oficial că, din punctul de vedere al regulamentului, legitimarea lui Marius Martac este valabilă", a declarat Vlad Munteanu, administratorul special al Universităţii.

Marius Martac a evoluat și în deplasarea din etapa trecută, de la Timișoara, când formația antrenată de Mihai Teja a câștigat cu 2-1. Ardelenii ar putea pierde și această partidă la masa verde, în cazul în care se va demonstra că fundaşul dreapta nu are drept de joc la "U" Cluj.

Oficialii "şepcilor roşii" nu se împacă însă cu decizia Comisiei de Recurs şi vor să-şi facă dreptate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.