Fotbal. Ultimatum către conducere

Data publicării:
fotbalisti cfr cluj

Problemele financiare ale clubului feroviar nu au deocamdată rezolvare, iar restanţele salariale ale jucătorilor cresc de la o zi la alta.

"Eu am primit în acest sezon jumătate de salariu. Asta e, ăsta e adevărul. E greu, e foarte greu. Eu sunt aici să câştig bani. Suntem afară din ţară şi dacă nu putem, trebuie să plecăm în altă parte", a afirmat Aitor Monroy.

"Noi trebuie să avem încredere în cine conduce clubul. Până la urmă am avut, ne-am făcut treaba şi acum aşteptăm să fim şi noi respectaţi. Aici, în România, din păcate, jucătorii nu sunt respectaţi. Ăsta e adevărul şi trebuie să îl spunem", a spus Mario Felguieras.

Mai mulţi dintre jucătorii CFR-ului s-au mutat la hotel, după ce clubul a refuzat să le mai plătească chiriile.

"Ştiu că sunt jucători care sunt la hotel, pentru că nu au bani să plătească chiria. Şi asta e trist pentru un jucător profesionist de fotbal. La o echipă aşa mare cum e CFR, e trist să nu ai bani ca să plăteşti chiria. Şi cred că ar trebui să ai puţină ruşine să plăteşti jucătorii", a exclamat Mario Camora.

Jucătorii CFR-ului nu duc lipse de oferte. Mario Camora, dar şi portarul Mario Felgueiras, se află pe lista de achiziţii a Stelei.

"Mai am două meciuri cu Craiova şi cu Rapid şi după, mă duc acasă. Nu vreau să vorbesc. Eu sunt sub contract, mai am un an şi jumătate, vom vedea cum se va rezolva situaţia", a spus Mario Felguieras.

Feroviarii clujeni mai au de disputat trei meciuri până la vacanţa de iarnă, în campionat cu Rapid şi CSU Craiova şi în Cupa României, cu CS Mioveni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri