Sari la conținut
News Alert

Fotbal. Universitatea Cluj rămâne acasă

Prezent la Cluj, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, le-a dat o veste bună fanilor "şepcilor roşii": "E o chestiune care încalcă regulamentele Federaţiei. Răspunsul a fost unul ferm din partea Federaţiei, li s-a trimis o înştiinţare din acest punct de vedere, prin urmare le transmit fanilor Clujului, o altă echipă de tradiţie a fotbalului românesc, să stea liniştiţi". 

Primarul Clujului, Emil Boc, a reacţionat şi el în legătură cu posibila mutare a Universităţii Cluj la Bucureşti. "Noi vom face tot ce ne stă în putinţă, ca tot ce ţine de U Cluj să rămână la Cluj. Ne vom apăra cu toate mijloacele legale pe care le avem la dispoziţie. În 4 august va fi o şedinţă la Bucureşti, în 15 iulie când avem şedinţă de Consiliu Local, vom mandata un consilier local care să apere interesele municipiului, astfel încât, aşa cum a fost până acum, U Cluj să rămână la Cluj", a declarat acesta.

Universitatea Cluj a intrat în insolvenţă la începutul anului trecut, când datoriile clubului ajungeau la aproape 2,5 milioane de euro.