Sari la conținut

Fotbal. Universitatea Cluj, un vis împlinit pentru Lungu

Andrei Lungu a bifat etapa trecută și primul său gol în tricoul alb-negru, în meciul cu ACS Poli Timișoara.

"Contează foarte mult pentru mine, vă dați seama. N-am mai marcat de foarte mult timp, am avut și o perioadă de accidentare, am stat un an și jumătate și era foarte important, cu atât mai mult că am luat și cele trei puncte", a spus fotbalistul.

Mijlocașul s-a adaptat foarte repede la Cluj, orașul în care și-a făcut junioratul sub îndrumarea profesorului Mihai Georgescu, la școala de fotbal "Ardealul".

"Atunci când eram copil, ne aducea la meciurile Universității, pe fostul stadion Ion Moina și de atunci am văzut că au niște suporteri extraordinari. Tot timpul stadionul era plin, chiar dacă echipa juca în Liga a doua. Multe echipe din Liga I nu aveau stadionul plin, cum îl avea Universitatea atunci", îşi aminteşte mijlocaşul.

Andrei Lungu a contribuit din teren la victoria Universității în fața CFR-ului din etapa a 24-a, dar are în palmares și un gol marcat în poarta feroviarilor: în 2012, pe vremea când evolua la Sportul Studențesc.

"Acum că sunt la U Cluj, îmi aduc aminte cu mai mare plăcere. Cu Sportul am mai multe victorii împotriva lor. Mă bucur foarte mult că am reușit și cu Universitatea", mai spune Andrei Lungu.

Prima sa reușită pentru U Cluj e dedicată familiei, dar și suporterilor.