Fotbal. Valentin Lemnaru, din nou pe gazon

Data publicării:
valentin lemnaru

"Sunt la 70-80%, dar numai prin meciuri şi prin antrenamente pot să ajung iar 100% şi atunci cu siguranţă voi da mult mai mult pe teren", a afirmat Valentin Lemnaru.

Deşi a avut o relaţie foarte bună cu fostul antrenor al Universităţii, Mihai Teja, Lemnaru are doar cuvinte de laudă la adresa lui George Ogăraru, care are doar o singură victorie pe banca tehnică a lui "U", cu Pandurii Târgu Jiu.

"Împreună cu Alfons, fac nişte antrenamente extraordinare, toată lumea este mulţumită, dar, din păcate, nu prea sunt rezultate şi ştii cum e... şi pentru el, mai ales că este la început, e nevoie să aibă rezultate", a spus fotbalistul.

Universitatea a ajuns, din nou, pe loc retrogradabil în clasament. Cu 18 puncte puse în joc până la finalul turului, jucătorii şi-au fixat un obiectiv care să le dea linişte pe perioada vacanţei. "Eu cred că măcar jumătate din aceste puncte trebuie luate neapărat ca... cu 20 de puncte la finalul turului să putem spera la ceva mai mult în retur. Dacă vom obţine mai puţine, atunci situaţia noastră va fi foarte grea şi nu ştiu cum am putea să mai ieşim de acolo", a mai afirmat Valentin Lemnaru.

Fotbalistul a revenit în teren după o pauză de trei luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri