Sari la conținut

Fotbal. Vor să schimbe statistica

"Partida cu Steaua este o partidă importantă pentru noi, cred că mai importantă pentru noi decât pentru Steaua, pentru că Steaua este pe locul întâi şi cred că se va impune şi în acest campionat, are un lot valoros. Vă pot spune cu sinceritate că mergem să jucăm la victorie la Steaua", a afirmat Eugen Pârvulescu, director sportiv la Universitatea Cluj.

Duelurile cu Steaua din ultimele sezoane au ridicat frecvent semne de întrebare în rândul suporterilor din cauza relaţiei apropiate dintre Florian Walter şi George Becali.

"Fiţi siguri că domnul Florian Walter s-ar bucura cel mai tare, dacă am reuşi să câştigăm partida de duminică. Sunt speculaţii. E greu, trebuie să recunoaştem că Steaua a avut tot timpul echipă valoroasă", a spus directorul sportiv al grupării studenţeşti.

Odată cu partida din Ghencea, "U" Cluj încheie o serie de meciuri dificile, însă managerul sportiv spune ca adevărata luptă de abia acum începe. "Încep meciurile de foc pentru noi, pentru că după meciul cu Steaua, jucăm cu Viitorul, o echipă care şi ea este aproape de noi, în mijlocul clasamentului, mergem la Mediaş, o echipă care este şi ea în luptă cu noi", a mai afirmat Eugen Pârvulescu.

Înaintea duelului direct, între echipa campioană şi "şepcile roşii" este o diferenţă de 14 puncte în clasament.