Sari la conținut

Handbal. Lot subţire la "U" Alexandrion. Mihaela Senocico şi Florina Chintoan duc greul la echipa rămasă fără trei jucătoare

"Clujul promite, Clujul consider că va fi o nucă tare în acest campionat", a afirmat Florentin Pera, antrenorul formaţiei HCM Roman

"Din păcate, ne bazăm doar pe câteva jucătoare, sunt primele 7 şi mai avem două sau trei schimbări. O să încercăm cât putem de mult să ducem campionatul aşa, pentru că alte jucătoare nu cred că vom avea", a spus Ioan Ani Senocico, tehnicianul grupării clujene.

După remiza, 29-29, cu Romanul, handbalistele clujene întâlnesc joi, în deplasare, pe HCM Râmnicu Vâlcea, echipă care s-a întărit simţitor în pauza competiţională.

"Va fi foarte greu, pentru că Vâlcea a făcut nişte transferuri foarte interesante şi au un lot destul de numeros, plus au adus şi un antrenor de valoare: pe Dumitru Muşi. Va fi un meci extrem de greu şi nu am rezolvat nimic cu punctul câştigat acasă, dacă nu mergem să câştigăm la Vâlcea", a mai afirmat antrenorul formaţiei "U" Alexandrion Cluj.

"Noi o să jucăm ca o echipă. E singura noastră şansă să putem trece de alte echipe, să jucăm colectiv, că dacă o luăm unu la unu, nu prea avem şanse", crede handbalista Irina Ivan.

"U" Alexandrion este nevoită să lupte pe trei fronturi: campionat, Cupa României şi Cupa Cupelor, cu actualul lot de jucătoare, deoarece are transferurile blocate, din cauza restanţelor financiare către foste jucătoare.

Pe aceeași temă