Sari la conținut

Handbal. Meciul "U" Alexandrion - Corona se joacă duminică, de la ora 15:15, în noua sală polivalentă din Cluj. Partida va fi transmisă în direct de Digi24 Cluj-Napoca

"Studentele" au testat deja suprafaţa de joc din sala polivalentă şi aceasta nu se prezintă în condiţiile cele mai bune.

"Nici Corona nu s-a mai antrenat în această sală, atunci nu cred că este un dezavantaj. Avantaj pentru noi că avem o săptămână să testăm şi să ne antrenăm pe această suprafaţă. Cu siguranţă vom întâmpina unele mici probleme, dat fiind faptul că în sala "Horia Demian" ne antrenam zi de zi de două ori pe zi şi de atâta vreme cunoşteai fiecare centimetru din sală. Aici, deocamdată, nu cunoaştem fiecare colţişor", a precizat Ioan Ani Senocico, antrenorul echipei "U" Alexandrion.

Tehnicianul clujencelor se aşteaptă la o asistenţă numeroasă duminică. Preţul unui bilet de intrare la meci este 10 lei.

"Cred că va fi mai multă lume. Din păcate, nu neapărat pentru joc, cât pentru faptul că vin, poate, prima dată, oamenii în sala nouă să vadă şi ei bijuteria aceasta a Clujului", a mai spus tehnicianul.

După 11 etape disputate, "U" Alexandrion a acumulat doar două victorii şi două remize şi ocupă penultimul loc în clasament.