Handbal. "U" Alexandrion, deplasare pe litoral, dar nu în vacanţă

Data publicării:
HANDBAL FETE

"Pentru mine, aceste două meciuri într-adevăr au contat foarte mult şi m-au bucurat destul de mult, însă am capacitatea şi puterea ca exact în ziua următoare deja să mă gândesc la meciul ce urmează şi sper ca şi fetele să facă acest lucru, pentru că altfel putem să rămânem doar cu bucuria a două meciuri câştigate şi să nu ne mai concentrăm pe ceea ce avem de făcut în meciurile următoare", a afirmat Carmen Amariei, antrenor "U" Alexandrion.

Handbalistele antrenate de Carmen Amariei ajung în această seară pe litoral, dar nu în vacanţă.

"Avem un meci foarte greu la Constanţa, cred că e cel mai greu din acest tur de play-out. Acolo, la ele, se câştigă greu puncte, să ştiţi, dar noi mergem cu atitudine pozitivă şi sperăm să venim cu cele trei puncte acasă", a spus jucătoarea Cristina Laslo.

"Echipa din Constanţa joacă foarte bine pe teren propriu. Antrenorul pe care îl au este un tehnician foarte priceput şi ştie să le motiveze. În schimb, sunt ferm convinsă că şi noi jucăm mult mai bine în deplasare decât acasă, chiar asta am observat în tot acest timp în care eu am preluat echipa", a mai spus Carmen Amariei.

Meciul Neptun Constanţa - "U" Alexandrion Cluj este mâine, de la ora 19:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri