Handbal. "U" Alexandrion îşi pierde campioana mondială. Cristina Laslo are oferte de la HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti

Data publicării:
cristina laslo

"Am avut o discuţie cu clubul, cu conducerea clubului, dar situaţia a rămas la fel. Contractul meu nu s-a mărit, nu mi s-a mărit salariul şi nici renegociat contractul", a afirmat Cristina Laslo.

Deşi a primit oferte de la echipe puternice din străinatate, precum campioana Europei, Gyor, Cristina are alte priorităţi şi va rămâne, pentru moment, în ţară.

"Anul acesta, din păcate, nu pot sa plec. Le-am explicat tuturor. Mai am un an de liceu, vreau să îmi iau examenul de sfârşitul clasei a XII-a şi apoi... Eu zic că Liga Naţională este un campionat foarte puternic şi nu văd o diferenţă prea mare între campionatul nostru şi cel de afară", a spus sportiva.

Problemele financiare se reflectă şi în jocul echipei. Cu Ioan Senocico pe bancă, "U" Alexandrion a bifat o singură victorie în acest sezon, împotriva echipei din Tîrgu Mureş.

"Eu speram la un început de sezon mai bun, însă, probleme şi situaţia nu sunt atât de bune. Eu sunt dezamăgită de evoluţia echipei şi de evoluţia meciurilor, însă mai mult de atât....Încercăm, acuma cu meciul de la Ploieşti şi următoarele etape pe care le avem acasă să începem să câştigăm şi să mai readucem lumea la sală", a mai spus Cristina Laslo.

În etapa a IX-a a Ligii Naţionale de Handbal Feminin, "U" Alexandrion se deplasează pe terenul celor de la CSM Ploieşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri