Handbal. U Jolidon începe atacul spre careul de aşi al Cupei EHF

Data publicării:
280214 jolidon

"E o formaţie maghiară extrem de puternică din punctul meu de vedere, care se află undeva la mijlocul clasamentului în campionatul lor intern, un loc pe care nu-l merită şi sunt acolo doar din întâmplare. Cred că ar trebui să fie undeva mai sus, cu un lot de jucătoare care au ajuns la o oarecare maturitate sportivă, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani", spune Horaţiu Paşca, antrenorul echipei „U" Jolidon Cluj.

În condiţiile în care jucătoarele tinere nu se ridică la nivelul titularelor, Horaţiu Paşca nu poate conta la capacitate maximă nici pe extremele Raluca Mihai şi Magdalena Paraschiv.

"Nu pot să spun că sunt recuperată total, dar din moment ce joc de atâtea meciuri, cred că e suficient şi într-adevăr se poate şi mai bine, dar la ora meciului voi fi 100% aptă", spune jucătoarea Raluca Mihai.

"Eu personal nu mă simt obosită, fetele cu siguranţă sunt obosite. Eu am început doar de o lună şi jumătate, mai am de muncă până să ajung la o formă cât de cât bună. Vin după o perioadă foarte grea fetele şi sper să facă faţă acestui meci şi să câştigăm", spune jucătoarea Magdalena Paraschiv.

Manşa tur a sferturilor de finală ale Cupei EHF dintre „U" Jolidon şi Fehervar se vede pe Digi24 Cluj-Napoca, sâmbătă, cu începere de la ora 16.30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri