Sari la conținut

Handbal. „U" Jolidon începe lupta pentru trofee

Tehnicianul de 34 de ani şi-a taxat elevele la finalul întâlnirii pentru modul în care au abordat partida cu bucureştencele.

„Sunt uşor dezamăgit, în primul rând de divizia tânără, care cred că ar trebui, într-o oarecare măsură, pe lângă faptul că cresc în valoare, să crească puţin şi în mentalitate, pentru că e absolut imposibil să tratezi un joc de Liga I la modul la care l-au tratat ele", a declarat antrenorul Horaţiu Paşca.

„U" Jolidon are planuri îndrăzneţe pentru finalul sezonului.

„E o lună şi o săptămână până la debutul Cupei României. În Cupa României ne dorim să ajungem cât mai departe, nu avem fixat un obiectiv, însă ne dorim, în primul rând pentru suporterii noştri, să ajungem cât mai departe, iar apoi va veni o „dublă" extrem de importantă cu Braşovul în play-off, în care eu cred că se poate întâmpla orice. Ne vom pregăti şi vom încerca să facem tot posibilul, în aşa fel încât să ajungem între primele 3 echipe din ţară", a mai spus antrenorul.

Cupa României la handbal feminin este programată în perioada 21 - 27 aprilie, iar primele meciuri din play-off-ul Ligii Naţionale se vor disputa în 4 mai.