Handbal. Vară decisivă. "U" Alexandrion poate pierde două jucătoare importante din cauza banilor

Data publicării:
AMARIEI

 

Jucătoarele au încheiat sezonul regulat pe locul 11 şi au evitat retrogradarea după 7 victorii din 10 posibile în play-out. Amariei trage însă un semnal de alarmă înainte de startul noului sezon.

"Este destul de greu ca sezonul următor să-l întâmpinăm cu aceleaşi probleme şi situaţii dificile. Sunt sigură că oamenii au văzut că potenţial există şi îi aşteptăm cu nerăbdare să ne vină alături din toate punctele de vedere", a afirmat aceasta.

Problemele financiare ar putea duce la pierderea celor mai experimentate jucătoare din echipă.

"Problema pe care mi-o pun eu şi care vreau să se rezolve cât de repede este în ceea ce le priveşte pe Chintoan şi pe Paraschiv, pentru că ele sunt la final de contract şi sunt ferm convinsă că au oferte foarte bune de la alte cluburi, că sunt din ţară, că sunt din străinătate", a continuat antrenoarea.

Nici Carmen Amariei nu duce lipsă de oferte după cele şase luni petrecute la "U" Alexandrion.

"Discuţii am avut şi cu alte cluburi, şi din ţară, şi din străinătate, însă pentru mine prima opţiune rămâne Clujul", a precizat aceasta.

Din cauza datoriilor către foste jucătoare, "U" Alexandrion nu poate transfera decât handbaliste de la Centrul de Excelenţă sau junioare prin Clubul Sportiv Şcolar Viitorul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri