Invitat de cinci stele la TIFF: Olimpia Melinte, interpreta unui rol dublu în filmul spaniol "Canibal"

Data publicării:
olimpia melinte

"Canibal" o are în rolul principal pe actriţa româncă Olimpia Melinte şi prezintă povestea lui Carlos, un bărbat singuratic, ciudat, însă iubit de toţi locuitorii oraşului Granada. Ceea ce nu ştiu despre el este că se hrăneşte cu femei, faţă de care nu se poate ataşa emoţional. Toate aceste lucruri se schimbă în ziua în care o întâlneşte pe Nina, o femeie de origine română, care îşi caută cu disperare sora geamănă.

După ce pelicula a făcut senzaţie în Spania cu încasări de 30 de milioane de dolari, a venit şi rândul României. Olimpia Melinte, actriţa în rol principal, a venit special la Cluj-Napoca şi a împărtăşit publicului secretele succesului.

"Important e să nu renunţe niciodată. Nici mie nu mi-a mers din prima bine, am mers la zeci de castinguri pe care nu le-am luat. Nu m-am oprit niciodată să cred din ceea ce fac şi mi-am dat seama că meseria asta o fac din dragoste efectivă pentru arta actorului", a spus Olimpia Melinte.

"Selfie" este un alt film care a contribuit în palmaresul Olimpiei. Lansat în cinematografe în urmă cu o lună, criticii deja l-au catalogat drept cel mai de succes film românesc de anul acesta. La 10 zile de la premieră, filmul a fost văzut de peste 37.000 de spectatori şi a stabilit un record de încasări de 570.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri