Magazin Farmec pe Coasta de Azur

Data publicării:
MAGAZIN FARMEC

Magazinul de pe Riviera Franceză este primul centru Farmec inaugurat peste hotare în acest an. Unitatea este amplasată în zona pietonală a orașului, care găzduiește o multitudine de magazine deschise de branduri internaționale de cosmetice. Concurența însă nu pare să fie o problemă pentru cei de la Farmec.

"Am convingerea și cred că întreg colectivul Farmec are convingerea și are încrederea că produsele Gerovital, prin calitatea și eficiența pe care o au, prin testele de eficiență cu care ne putem mândri, vor face ca acei consumatori pretențioși din Franța să ne dea recunoașterea de care avem nevoie și astfel produsele Gerovital să poată să aibă succes în Franța", a afirmat Ioana Turdean, manager de export.

Acesta este al cincilea magazin propriu deschis de compania Farmec în străinătate. Primul a fost inaugurat în anul 2003 la Sharjah în Emiratele Arabe Unite. De anul trecut, compania mai are două magazine în Grecia şi unul în Ungaria. În țară, Farmec deține şase magazine proprii, din care trei în Cluj-Napoca, un magazin la Arad, unul la Timișoara și altul la Tîrgu Mureș.

"Am încercat și alte produse străine, îmi place că e un brand românesc și se investește în el și atunci sunt lucruri de calitate", a afirmat o clientă.

"Încet-încet, poate să prindă bine afară, ținând cont că prețurile sunt OK, Gerovitalul e un brand cunoscut în lume", a spus un clujean.

În prezent, produsele Farmec ajung în peste 30 de ţări, printre care Japonia, Ungaria, Polonia, Irak, dar şi Canada.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri