Maximilian Nicu, ofertat de "U" Cluj

Data publicării:
max nicu

Rămas fără echipă după despărțirea de divizionara secundă TSV 1860 Munchen, internaționalul român, născut în Germania, este dorit de Vlad Munteanu, la Universitatea Cluj. Ajuns la 31 de ani, Max Nicu nu a mai jucat un meci oficial de mai bine de un an. În 2009, mijlocaşul a bifat două prezenţe pentru naționala României, înfrângerea cu Austria, 1-2, și remiza cu Franța, 1-1.

"Nu e uşor să joci în străinătate, el a jucat foarte mult timp în Germania. Să vă spun sincer, îl cunosc cum îl cunoaşteţi şi dumneavoastră. La echipa naţională de câte ori a venit şi am urmărit câteva meciuri în Germania. Este un jucător bun", spune Mihai Teja, antrenorul Universității.

Până să perfecteze transferul lui Maximilian Nicu, "şepcile roşii" au meci în campionat cu ocupanta locului second, Petrolul Ploieşti.

"Din punctual meu de vedere, Petrolul e echipa cu cei mai tehnici jucători şi cu cel mai frumos fotbal, dar nu ne e frică de nimeni, îi respectăm şi noi ne dorim să luăm puncte de la Ploieşti", mai spune tehnicianul.

Meciul Petrolul Ploieşti - Universitatea Cluj se dispută duminică de la ora 20.00 şi va fi transmis de DigiSport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri