Sari la conținut

Meci caritabil cu Generaţia de Aur 

Încasările din bilete, donaţiile, dar şi sponsorizările vor ajuta la continuarea lucrărilor la Așezământul Social pentru copii Sfântul Onufrie de la Mănăstirea Tăuți, din comuna Floreşti, dar şi casele de tip familial ale Centrului de Servicii Sociale "Sfânta Veronica" din comuna Dumbrava, judeţul Alba, case situate în imediata apropiere a Mănăstirii Dumbrava și care adăpostesc peste 100 de copii aflaţi în dificultate.

"Cred că a fost un spectacol reuşit , dar cel mai important este faptul că s-a făcut ceva pentru copii", a apreciat Costel Gâlcă. 

"Ştiţi foarte bine, am avut o perioadă destul de lungă, şi la CFR, şi la Universitatea, m-am întors cu drag, mai ales că acest joc a fost în scop caritabil pentru copilaşii de la Dumbrava, pentru bătrânii de acolo", a spus Dorinel Munteanu.

Componenţii Generaţiei de Aur regretă că nu vor vedea Naţionala României la Campionatul Mondial din Brazilia, care stă să înceapă. Ultima participare a "tricolorilor" la Mondiale a fost în 1998, turneu găzduit de Franţa.

"Cred că suntem obişnuiţi cu postura asta, pentru că avem ceva timp de când vedem Campionatul Mondial la televizor, dar nu suntem resemnaţi, asta clar, pentru că în permanenţă ne dorim să mergem la un Mondial şi asta e important", a spus şi Bogdan Stelea.