Ministru clujean la Cultură

Data publicării:
hegedus csilla

Hegedus Csilla, secretar adjunct şi vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei din UDMR, are 45 de ani şi este licenţiată în economie la Universitatea Babeş-Bolyai şi resurse umane la Univeristatea Pecs din Ungaria.

Conform CV-ului, Hegedus Csilla lucrează încă din martie anul acesta în Ministerul Culturii, unde ocupă funcţia de secretar de stat. În perioada 2010-2012 a fost consilier personal al Ministrului Culturii şi Patriomoniului Naţional. Numele acesteia se leagă şi de castelul Banffy din Bonţida, deoarece a fost din 1997 până anul acesta director al Fundaţiei Transilvania Trust.

Potrivit declaraţiei de avere, Hegedus Csilla deţine un apartament şi un teren de 170 de mp în Cluj-Napoca, dar şi o casă în comuna clujeană Gârbău. Tot aici deţine şi un teren de 1.300 de metri pătraţi. Anul acesta, a vândut o casă şi un teren din satul Pata pentru 60.000 de euro.

Totodată, Hegedus Csilla are conturi bancare de peste 60.000 de lei şi deţine 30% din firma tatălui ei, care are peste 10 contracte cu diverse instituţii, printre care Institurul Naţional al Patriomoniului, Muzeul de Artă din Cluj-Napoca şi primăria Bistriţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri