Monica Macovei: "România are nevoie de un candidat independent"

Data publicării:
monica macovei

Aderarea României la spaţiul Schengen şi adoptarea euro sunt principalele obiective ale Monicăi Macovei, dacă va ajunge la Cotroceni. Ea a spus că, deşi este un om de dreapta în convingeri, nu se poziţionează în nicio tabără politică.

"Să ştiţi că vin foarte mulţi tineri la mine şi îmi spun: Pe noi nu ne interesează ideologia, pe noi ne interesează o educaţie bună şi să avem slujbe. Ca atare, eu mă adresez tuturor. Că autostrăzile nu sunt de stânga sau de dreapta, a avea medicamente în spitale nu e de stânga sau de dreapta, este o normalitate", a afirmat aceasta.

Monica Macovei este convinsă că trebuie să facă faţă multor provocări atât în campania electorală, cât şi în ziua alegerilor.

"Voi avea observatori dintre voluntari. De asemnea, încerc şi o acţiune juridică. Pentru că nu este firesc ca numai partidele parlamentare să aibă reprezentanţi în secţiile de votare şi în secţiile de numărare, ci şi ceilalţi candidaţi. E o discriminare asta. Spun tuturor din secţiile de votare că justiţia funcţionează şi că deja sunt condamnaţi, preşedinţi de secţii de votare", a mai spus Monica Macovei.

La începutul acestei luni, Monica Macovei a demisionat din PDL şi a decis să candideze ca independent la preşedinţia României. Ea a declarat atunci că ceea ce se întâmplă în Partidul Democrat Liberal este greşit şi că nu înţelege de ce formaţiunea nu poate avea propriul candidat la preşedinţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri