Obiora acuză CFR Cluj că i-a falsificat semnătura

Data publicării:
obiora

Fotbalistul african nu a mai participat la antrenamentele clujenilor încă din luna noiembrie, după ce i s-ar fi propus diminuarea salariului. Jucătorul susţine că oficialii CFR-ului i-au falsificat semnătura pe un nou contract, document care ulterior a şi fost înregistrat la LPF, scrie stiridesport.ro

"Toată lumea trebuie să ştie că la Cluj sclavia n-a fost încă abolită. Adevărul e că mi-au falsificat semnătura şi au pus-o pe un alt contract, diferit de cel pe care-l semnasem cu ei. Aceasta e o infracţiune penală pentru orice instituţie care asigură respectarea legii. Nu poţi face chiar orice şi nu sunt singurul jucător căruia i s-a întâmplat asta la CFR Cluj", a declarat mijlocașul.

Campion al Africii cu Nigeria, în 2013, Obiora a venit la Cluj, sub formă de împrumut, în iarna trecută. La începutul acestui sezon, jucătorul de 22 de ani a fost transferat definitiv de CFR. Obiora, care a mai trecut în cariera sa pe la Inter Milano şi Parma, intenţionează să facă plângere la FIFA împotriva clubului clujean. Oficialii CFR-ului nu au dorit să răspundă, deocamdată, la acuzele mijlocașului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri