Sari la conținut
News Alert

Oferte educaţionale pentru o vacanţă perfectă

"Am văzut că există un gol pe piață pentru așa ceva. Părinții sunt tot timpul interesați să facă ce e mai bine pentru copiii lor, dar nu aveau un loc în care să găsească toate aceste cursuri unde să se informeze. Informațiile sunt împărțite pe internet peste tot și atunci am venit noi să acoperim această nevoie", a afirmat Dora Muntean-Balog, organizator al evenimentului.

Cursurile de limbi străine, muzică sau dans au fost cele mai căutate de cei care au trecut pragul târgului. Oferta educațională s-a adresat atât celor care abia învață să facă primii pași, cât și copiilor de 10-12 ani.

"Caut oferte de lucruri pe care să le facă fiica mea mai mare, după ce termină școala. În al doilea rând pentru cel mic, dar el e cam micuț și nu avem așa de multe de ales", a spus o mămică.

"Am găsit modalități de condus tot felul de vehicule. Îi plac foarte mult la această vârstă. Încă nu am ajuns să explorăm întreaga ofertă educațională, dar din ce văd, se pictează, se desenează, se construiește, copiii se pot îmbrăca în tot felul de costume, deci o paletă foarte largă de oferte", a afirmat tatăl unui copil.

Târgul a avut un caracter informativ și a adus în același loc ofertele a 18 firme din domeniu. Cele mai căutate au fost taberele de muzică și activitățile sportive.