Operaţii estetice, în dar

Data publicării:
OPERATII

Solicitările vin, în special, din partea doamnelor, care vor să îşi facă un cadou înainte de sărbători.

Adina este consultant de comerţ în Angola şi a apelat la un medic estetician din Cluj, hotărâtă să arate mai bine de sărbători.

Spune că pentru a-şi face acest cadou de Crăciun, s-a documentat cu mult timp înainte. "Atunci când se decide, pentru a merge către operație sau o intervenție estetică, totodeauna este bine să te informezi înainte, să citește procedura pentru a ști exact cum se face și ce înseamnă, ca să poți să alegi în cunoștință de cauză", spune pacienta.

Adina a optat pentru un transplant de grăsime la nivelul feţei, iar acum va face și o injecție cu toxină botulinică, pentru atenuarea ridurilor de expresie. Procedura durează foarte puțin și nu este dureroasă, iar rezultatele se vor vedea în doar câteva zile. A plătit pentru intervenţii aproape 1.500 de euro.

Chirurgii plasticieni nu pot decât să se bucure de creșterea numărului de solicitări, deoarece încasările lor sunt mai mari acum decât în alte perioade ale anului.

"Programările sunt din ce în ce mai frecvente, telefoanele sună, avem planificări și în ajunul Crăciunului, dar și în ziua de 30 decembrie. Pacienții trebuie să achite un avans pentru a-și reține locul la operație", spune medicul Toma Mugea.

Medicii spun că doamnele care nu se programează din timp riscă să fie operate abia anul viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri