Partidul Social Românesc are filială la Cluj-Napoca

Data publicării:
GEOANA SI GIURGIU

Mircea Geoană a lansat filiala din Cluj a noului partid printr-un atac la celelalte formaţiuni politice şi în special la adresa PSD.

"Nu mai este niciun mister pentru nimeni că sistemul tradițional de partide este într-o fază de descompunere. Greutatea corupției, caruselul organizării partidelor tradiționale în jurul banului public, lipsa de democrație internă care este vizibilă la PSD astăzi, devierea masivă spre dreaptă a PSD-ului de la misiunea sa originară", a afirmat acesta.

Partidul Social Românesc va avea în 2016 candidați la cele mai importante funcții de conducere din oraş şi judeţ, a mărturisit Mircea Geoană.

"Vom face, sunt convins, un scor electoral remarcabil pentru prima înfățișare electorală, un scor care sunt convins că va fi cu două cifre și un scor unde, aici la Cluj, vom fi peste PSD în clasamentul alegerilor de la anul. Vom face o ofertă către cei care au mai candidat și care au perspective", a precizat Mircea Geoană.

Candidații Partidului Social Românesc pentru Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj vor fi anunțați la începutul lunii octombrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri