Sari la conținut

Patru zile de concerte la Untold Festival

Primul concert din cadrul Untold Festival a fost susţinut de Şuie Paparude, dar în prima zi au mai urcat pe scena principală Fedde Le Grand, ATB şi Dimitri Vegas & Like Mike. În total, 53.000 de spectatori au deschis oficial seria sutelor de concerte.

"Atmosfera e foarte plăcută, oamenii au reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor noastre", a afirmat un participant.

"Ne place atmosfera! Totul o fost în regulă. Am fost şi la Gramatik şi la Lost Frequencies. Aşteptăm să vedem cine mai intră, care, cum... şi party on", a exclamat altul.

A urmat însă o noapte explozivă. Peste 60.000 de oameni au asistat la concertul DJ-ului suedez Avicii, care a urcat pe scena instalată pe stadionul Cluj Arena la ora 2:00 dimineața. Şi nu a fost singurul care a încins atmosfera în cea de-a doua zi. Peste 40 de DJ-cunoscuţi au mixat până în zori.

"Am venit din Bacău pentru concert şi pentru festival, deci am stat 5 ore pe drum. Am venit pentru toate formaţiile şi pentru Subcarpaţi şi pentru Tom Odell şi pentru toţi şi pentru Avicii. Foarte tare", a spus un tânăr.

Printre zecile de mii de pasionaţi de muzică house şi dance care au cântat împreună cu Avicii, un spectator supriză: primarul Emil Boc!

"Fetele mele în casă m-au dopat cu muzica lui Avicii în fiecare dimineaţă, în fiecare seară şi am devenit şi eu fan Avicii", a afirmat edilul Clujului.

A treia zi a festivalului a stat sub semnul recordurilor. A fost seara în care biletele s-au terminat, iar pe stadionul Cluj Arena nu au fost niciodată mai mulți spectatori. DJ-ul Armin van Buuren a arătat de ce a fost ales cel mai bun din lume şi a aruncat publicul în delir. Peste 65.000 de oameni au dansat alături de el până la ora 5:00 dimineața.

Încântat de atmosfera de la Cluj, DJ-ul olandez a dezvăluit câteva secrete din spatele scenei: "Nu ştiu dacă m-aţi văzut cu brăţările la Tomorrowland şi, deşi toţi au crezut că sunt ceva legat de tenis, nu e vorba despre asta. Sunt senzori de mişcare şi avem sistemul şi aici şi pot controla elementele vizuale şi luminile."

Mândru de rezultate, el a postat imediat pe Facebook imagini de la Untold.

După trei zile de spectacol, DJ-ul francez David Guetta a încheiat Untold Festival cu un show incendiar ce a strâns peste 60.000 de oameni pe stadionul Cluj Arena.

"E foarte fain. Îmi place mult David Guetta (Cum e atmosfera creată de el?) E fantastic, e nemaipomenit şi demult n-am fost la un festival aşa de fain", a spus unul dintre tinerii prezenţi.

Show-ul s-a încheiat cu celebra melodie Titanium şi cu un impresionant foc de artificii.

"Mulţumesc România! Aveţi o ţară minunată! Îmi place foarte-foarte mult şi o să mă întorc", a promis artistul.

La final, organizatorii au anunţat că, în 2016, va fi organizată o nouă ediţie a festivalului.