Poliţişti răniţi într-o explozie

Data publicării:
EXPLOZIE BM

Explozia s-ar fi produs în momentul în care oamenii legii încercau să sigileze instalaţia, care funcţiona ilegal. Flăcările l-au afectat şi pe unul dintre angajaţi.

"Unul din ei în stare foarte gravă, arsuri gradul III-IV, cam 70% suprafaţă corporală, al doilea, arsuri cam pe 30% suprafaţă corporală, arsuri gradul II-III şi al treilea, cu arsuri la nivelul feţei", a precizat Claudia Câmpan, medic la UPU Baia Mare.

Incidentul s-a produs la sediul unei firme din localitatea maramureşeană Buşag, unde poliţiştii bănuiau că se fabrica ilegal alcool.

"Percheziţiile s-au desfăşurat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, la sediul unei societăţi comerciale din localitatea Buşag, antrepozit fiscal de producere a alcoolui cu autorizaţia revocată", a declarat Florina Meteş, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

Doi dintre cei trei răniţi au fost transportaţi cu două aeronave la Spitalul de Arşi din Bucureşti, printr-un ordin al primului ministru interimar, Gabriel Oprea.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cauzele exacte ale producerii exploziei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri